Ai ka dy gra:
një që fle në shtratin e tij
dhe një që fle në shtratin e ëndrrave të tij.

Ai ka dy gra që e duan:
një që që plaket përbri tij
dhe një që ia fali rininë
për ta fshehur pastaj.

Ai ka dy gra:
një në zemrën e shtëpisë së tij
e një në shtëpinë e zemrës së tij.

Ju pëlqen!

Maram Al Masri

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.