A ke vra?
Po!
Kenë?
Te tanë ata që ma kanë nxanë rrugën!
Cilën rrugë ?
Rrugën e Luftës për Çlirimin e Kosovës.
Pse?
Sepse kamë patur vetëm dy rrugë: O ti vras, o të më vrasin!
O të bëhet Kosova, ashtu sikur unë e ëndërroja, o të mbetet ashtu sikur ata e dëshironin.
O unë, me Kosovën e lirë, o ata me Kosovën e robëruar.
A pendohesh!?
Jo!
Prapë do të nisesha të njëjtës rruge po e kerkoj nevoja ! Tash, me një përkushtim të dyfisht.
Për Kosovën dhe për shokët që mi vranë gjatë atij rrugëtimi !
Lavdi për veprën e tyre !

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.