Koleksioni me fotografi i Albert Kahn, “Shqipëria me ngjyra,” 1913 është treguesi historik se si e katandisi perandoria Osmane kombin shqiptar, shkruan MekuliPress.com

/MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

Prishtina në vitin 1913

Prishtina në vitin 1913



Prishtina në vitin 1913

Prishtina në vitin 1913

/MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress


Prishtina në vitin 1913



Prishtina në vitin 1913


Prishtina në vitin 1913


/MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]