Ballina Kërko

gazmend freitag - rezultatet e kërkimit

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me rezultatet, ju lutem të bëni një tjetër kërkim
Gazmend Freitag në "Successful PEOPLE in Germany and Austria"

Artisiti i madh shqiptar, Gazmend Freitag, në “Successful PEOPLE in Germany and Austria”

Jam shum i knaqur që pata mundësin të ndaj historin time personale të suksesit me Britishpedia. Kjo u botua ekskluzivisht në librin "Successful PEOPLE in...

Gazmend Freitag shprehës i ndjesive të shenjta e bujare të Kombit shqiptar

Asie Duka Gazmend Freitag me një përkushtim të pakrahasueshëm që meriton të quhet i madhi piktor i Kombit shqiptar. Tirteu shqiptar që ndez zemrat e...

Gazmend Freitag: Nëna Qamile (1940 – 2017)

Gazmend Freitag: Nēna Qamile (1940 – 2017)   Nëna ime, Qamilja e cila nuk zotëronte shkrimleximin, (jo pse e nuk e dëshironte shkollimin, por për shkak...

Austri/ Media austriake vlerëson piktorin shqiptar Gazmend Freitag

Një vlerësim maksimal për artin e piktorit të mirënjohur shqiptar Gazmend Freitag është përcjellë nëpërmjet portalit austriak ”Linztermine”, i cili i ka kushtuar një...

Nga piktori i njohur shqiptar, Gazmend Freitag: Gjergj Kastrioti – Skënderbeu

Nga piktori i njohur shqiptar, Gazmend Freitag: Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, 2013 laps në letër, 56 x 42 cm

Veprimtaria e Gazmend Freitag

Edona Halili Arti është veprimtari krijuese artistike, e shpikur nga njeriu, për dallim nga veprat e natyrës, që pasqyron ambientin që na rrethon nëpërmjet riprodhimit...

Gazmend Freitag: “Xhafë, shoku im i rinisë. Ti me mua, sonte e përgjithmonë”

Xhafë, shoku im i rinisë! Ti, me mua sotnte, përjetë, përgjithmonë!Ishte shoku im, Xhaferi. Që në vitet 1986, 87, 88 e 89....

Gratë që frymëzojnë kryeveprat botërore

Asie Duka Gratë që frymëzojnë kryeveprat botërore A janë gratë udheheqese dhe frymezuese te dashurise dhe artit! I nderuar artist! Dashuria dhe pasioni juaj për artin ndjek rrjedhen...

Ja pse serbët e donin të vdekur ushtarakun mbretëror, Adjutantin e Mbretit Zog-I

Leon Molla Sapo mora një postë dhe fillimisht kurë e shikova thashë me vete se më kanë dërguar ndonjë kallup dinamiti, lexova se nga kishte...

Lajmet e fundit