Çdo grua është në kërkim të një burri që ka atribute shumë më kuptimplota dhe tërheqëse sesa pamja. Ja cilat janë këto cilësi:

Një burrë që kujdeset për veten

Asnjë grua nuk kërkon një burrë që ka një trup si një yll i Hollivudit, por ai gjithashtu duhet të ketë një minimum vaniteti. Çdo grua gjen një burrë sensual që di të kombinojë rroba të bukura, që parfumoset dhe nuk e lë pas dore shëndetin e vet. Ajo ndihet me fat kur është pranë një mashkulli që vlerëson veten dhe kujdeset për pamjen e tij.

Ju pëlqen!

Një burrë i mirë

Një cilësi tjetër që askujt nuk duhet t’i mungojë është dashamirësia. Ka kaluar koha kur ideali i njeriut perfekt ishte kaq i ashpër, i pasjellshëm. Gratë tërhiqen nga burrat që i trajtojnë të gjithë me respekt, të cilët buzëqeshin fare kollaj dhe flasin për temat më të ndryshme, me këdo.

Kë nuk ka turp të tregojë ndjenjat

Burrat që nuk kanë frikë të tregojnë ndjenjat, si të qarat, pranojnë të metat dhe dobësitë e tyre “fitojnë pikë” me gratë. Nuk është e shëndetshme për askënd të fshehë atë që është në zemrën e vet, veçanërisht për burrat.

Një burrë i kujdesshëm, i cili kujdeset për dëshirat e saj

Gratë pëlqejnë burrat që janë të dashur, që i bëjnë ato të ndihen të mbrojtura, që kujdesen për to dhe dinë si t’i trajtojnë çdo ditë, por që gjithashtu dinë dëshirat e tyre, që i dëshirojnë ato dhe bëjnë gjithçka për t’i parë të lumtura, në çdo mënyrë.

Që nuk tregon mungesë respekti ndaj askujt

Asnjë gruaje nuk i pëlqen një burrë i zymtë, grindavec, i cili kërkon telashe me të gjithë dhe debaton kudo. Kjo nuk është kurrë një deklaratë e maskulinitetit për to, por e papjekurisë. Gratë gjejnë burra seksi ata që respektojnë këdo dhe, kur përballen me një situatë të turpshme, dijnë të flasin dhe nuk zemërohen.

Kë vlerëson familjen

Një burrë që respekton dhe vlerëson prindërit, vëllezërit e motrat, fëmijët e tij, padyshim që do të ketë të njëjtin qëndrim ndaj gruas së tij. Nga pikëpamja femërore, ky është një nga treguesit kryesorë të karakterit të mirë të një burri.

Kë nuk sheh asnjë problem në ndarjen e punëve të shtëpisë

Ishte një kohë kur ishte “e zakonshme” që burrat të mendonin se vendi i një gruaje ishte ekskluzivisht në kuzhinë. Kujdesi për shtëpinë, përgatitja e darkës, hekurosja e rrobave janë përgjegjësi e çiftit dhe jo vetëm e gruas. Një burrë që ndan punët e shtëpisë është një zotëri.

Kë nuk mendon se është më i mirë se gratë

Ne jetojmë në një shoqëri që historikisht ka qenë gjithmonë seksiste, por ky mendim është zbehur gjatë viteve. Gratë kërkojnë burra që nuk mendojnë se janë më të mirë se ato, por të barabartë. Ato kërkojnë burra që janë krenarë për arritjet e tyre dhe që i mbështesin për të shkuar shumë më larg.

MekuliPress është në prag të mbylljes. MBËSHTETE SOT GAZETARINË E PAVARUR DHE ORIGJINALITETIN E MEKULIPRESS. Kemi shumë nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. NA NDIHMO sot të paktën edhe me 1 Euro!