Kjo është rruga Marie Kraja në qytetin e Ferizajit. Kjo rrugë ka vetëm 4 ditë e cila ishte asfaltuar, por për “cudi” ajo tani është në një gjendje tmerruese.

Cilësia e dobët e punimeve në infrastrukturë duhet të kontrollohet. Nuk duhet lejuar një vazhdë e njëjtë e punimeve, e që në realitet, kanë për synim përvetësimin dhe keqpërdorimin e paras publike, shkruan e pavarura MekuliPress.com

 

©MekuliPress/ Dhuro sot vetëm 1 euro dhe shpëtoje MekuliPress. Ndihmo gazetarinë e pavarur nga partitë politike dhe oligarkët. FOTO: No copyright infringement is intended.